середа, 25 листопада 2020 р. || 22:00
Ліга Чемпіонів
24.11 о 22:00 Ліга Чемпіонів: Динамо Київ - Барселона.
25.11 о 19:55 Ліга Чемпіонів: Боруссія - Шахтар.
Зарезервувати столик можна за номером +380 (50) 437 51 40